Còmics, nuevo proyecto de 7yacción, se estrena en TV3

TV3 estrena en el prime time dels dimecres un programa d’humor que parla d’humoristes: “Còmics” és un format d’entreteniment divertit, desenfadat i ple de sorpreses que vol posar en valor els grans humoristes catalans

De la mà d’Àngel Llàcer, “Còmics” reviu els millors moments dels protagonistes de cada programa, els fa descobrir al públic més jove i té la vocació de convertir-se en una sèrie patrimonial sobre els grans genis de l’humor a Catalunya, entre ells Eugenio, La Trinca, Pepe Rubianes, Mary Santpere, Gila, Rosa Maria Sardà, Joan Capri i Tricicle. “ Còmics” també dedicarà un programa als imitadors i un altre a repassar l’humor que els espectadors han pogut gaudir a través de TV3.

Còmics” és humor, entreteniment i divulgació. El to del programa és d’un gran rigor de fons per sostenir un contingut divertit i amb moltes sorpreses. No té un rerefons nostàlgic sinó més aviat de tendresa i d’admiració. Els espectadors hi descobriran aspectes inèdits sobre els protagonistes, s’acostaran als que els van conèixer de més a prop i compartiran vivències i impressions amb personalitats conegudes que els van gaudir com a espectadors.

Còmics” és un espectacle amb un mestrede cerimònies molt especial: Àngel Llàcer articula el fil narratiu del programa, canta, actua, entrevista i es desplaça a localitzacions exteriors per conversar amb personatges relacionats amb els protagonistes de cada episodi. El format combina els gèneres d’entreteniment de plató i de docushow, i l’Àngel facilita que el programa passi amb gran naturalitat d’un gènere a l’altre.

A “Còmics”, Àngel Llàcer té dos col·laboradors fixos. D’una banda, Manu Guix, que l’acompanya amb el piano en els números musicals i ambienta i dóna caliu a les seqüències del teatre. De l’altra, el senyor Bohigues, un cambrer bocamoll, gandul i poca-solta que aporta la seva visió decalada de la realitat per descriure personatges i situacions. En Manu i el senyor Bohigues tenen molt bona relació entre ells, però semblen conxorxats per prendre-li el pèl a l’Àngel.